Vælg år

Vælg kategori

NYTÅRSBAL PÅ HOTELLET

27. dec 2011

Otterup Hotel, vil for første gang skyde nytåret ind med stil.

Vi starter kl. 19.00 med en 6-retters menu bestående af:

Foie Gras Terrin
Anrettet m. smørstegte æbletern, æblesirup & hjemmesaltet snitte

Moules Verdes
Blåmuslinger i dild, hvidvin & fløde

Champagnesorbet
m. svejtsisk mynthe

Kalvemørbrad m. bagte vinterurter
Serveret m. trøffelsauce & pommes Anna

Ost & Jordbærrom m. nytårsknald
Dansk hvidskimmel m. hjemmelavet jordbærrom & puffsukker

Lakrids Cremé Brûllée
Anrettet m. syltet havtorn

PRIS: 795,00 Kr.
Prisen inkluderer Velkomstdrink, 6 retters menu, Live musik m. Beck & Olsen, Champagne & kransekage kl. 24:00 samt natmad (Oste/pølsebord) kl. 03:00

Pris for deltagelse efter menuen, fra kl. 22:00 - 295,00 Kr.

Der er musik og dans frem til kl. 03:00, hvorefter der sluttes af med natmaden.

Der er endnu få ledige pladser, som kan bestilles på
Tlf. 64 82 11 82

Der gives 30% rabat på værelsesudlejning ved deltagelse i nytårsballet.