Vælg år

Vælg kategori

Dario Campeotto

27. feb 2012

Denne gang får Otterup besøg af Danmarks absolut største smørtenor… Dario Campeotto, som med sit fantastiske væsen og elskede stemme synger og underholder med sine kendte sange.

Dario Campeotto blev født på Frederiksberg i 1939 af italienske forældre, og begyndte at optræde allerede som 10-årig, men hans store gennembrud kom tilbage i 1961, hvor han vandt det danske melodi grand prix med den velkendte sang "Angelique" som efterfølgende opnåede en 5. plads i det internationale grand prix.

Dario har ud over sin sangkarriere været vidt omkring. Han har spillet revy i bl.a. Holstebro-revyen og i Sans Souci i Kolding, han har medvirket i adskillige af de gode gamle danske film, som Peters Baby, Han, hun, Dirch og Dario og senest i 2001 i Flyvende Farmor.

Dario, der også tidligere har været gift med vores alle sammens Ghita Nørby, har gennem det meste af sit liv boet i Danmark, kun afbrudt af et kort 6-årigt ophold i Torino, hvor han drev en dansk kunstforretning.

Dario har i dén grad formået at holde sig fast i showbusiness med hans seje overlevelsesevne som sanger, entertainer og revyskuespiller. Efter mere end 40 år summer døgnfluen stadig rundt som et af underholdningsbranchens skattede navne, veloplagt, velsyngende og med en (selvironisk) charme, der langt fra er blevet mindre med årene.
Vi synes på Otterup Hotel, at afslutningen på denne sæsons stjerneaftner, er i de bedste hænder med en kunstner som Dario som torsdag d. 12. april lægger vejen forbi Otterup Hotel, hvor gæsterne inden showet kan nyde en 2 retters lækker menu, bestående af:

Røget andebryst
serveret på salat med appelsin, grape og sukkerærter, hertil hotellets hjemmebagte brød

Vildsvinebryst i æble-honning sauce
med rødkål, urtekartoffel og grillede rødløg

ALLE der bestiller billetter samlet, kommer automatisk til at sidde sammen... Har man bestilt billetter af flere omgange, kan Otterup Hotel kontaktes 5-7 dage før showet, og alligevel komme til at sidde sammen.

Varighed: Spisning & 45 minutters show

Bestil billetter her