Seværdigheder

Nær strand

Otterup ligger i den østlige del af Nordfyns Kommune, ikke langt fra fjord og strand. Her finder man flere eksempler på kunst af lokale nordfynske kunstnere.

Butikker

Hver lørdag sommeren igennem er der hyggelig markedsstemning på torvet i Otterup. Her handles med alt, lige fra frugt og grønt til strømper, uld og skind.

Ligeledes byder byens årlige Kræmmermarked på spændende loppefund samt tivoli, optræden og underholdning.

Gode køb kan også gøres i forbindelse med en af sommerens tre ’Otterup by Night’, hvor byens forretninger holder åbent til kl. 22.00.

Andet

De imponerende bautasten byder velkommen til byen, og Midgårdsormen vogter over det renoverede torv. Besøg kirken og nyd den flotte altertavle eller gå en tur på Kærlighedsstien og oplev figurerne fra H. C. Andersens eventyr ”Fyrtøjet” udskåret i træ. 

Den smukke park ved herregården Hofmansgave gemmer på mange interessante træer. Nyd den fascinerende udsigt over Odense Fjord og hør guiden, gartner Hanne Lauesen, fortælle om haven og de mere end 200 år gamle træer.

M/S Castor.

Oplev en dag på havet med det smukt restaurerede træskib ”M/S Castor af Bogense”. Castor blev oprindelig bygget som fiskegalease i Esbjerg i 1936, men har de sidste mange år hørt hjemme i Bogense.

Inden for de seneste år er skibet blevet gennemrestaureret og ført tilbage til sit oprindelige udseende. Kahytten er i 2007 blevet indrettet, så den nu fremstår dejlig og tidssvarende.

Læs mere om Castor og se sejlplan

.

Nordfyns Turistbureau.

Få mange flere informationer om de nordfynske attraktioner & seværdigheder på vores Lokale turistbureau, som findes i både Otterup og Bogense.

Her kan du blandt andet få viden om Golf, Krolf, Bowling, Fiskeri, Enebærodde, Flyvesandet samt diverse ture og udflugter, til såvel Hoffmannsgave, æbleø og mange andre spændende turforslag

Se Nordfyns Turistbureaus hjemmeside