Om Otterup Hotel

Otterup Hotels målsætning er, at yde en moderne og tidssvarende service i vores over 100 år gamle og hyggelige omgivelser.

Hos os er gæsten i højsædet, og vi vil bestræbe os på, at give Dem en uforglemmelig oplevelse - såvel gastronomisk, æstetisk og betjeningsmæssigt.

Vores dygtige kokke benytter i køkkenet kun de bedste og mest friske råvarer fra de bedste og mest seriøse leverandører. Vi tilstræber, at mest muligt tilberedes fra bunden her på stedet.

Således laver vi selv vores is, fond, kager, brød, pålæg og meget mere.

Vores kød er et produkt der lever fuldt ud op til vores høje krav til smag og kvalitet. F.eks benytter vi en del kød fra frilandsdyr. Ligeledes er alt vores oksekød ophængt og udskåret her i landet. Deres garanti for mørt kød.

Grøntsagerne der serveres på Otterup Hotel er helt friske og om muligt danske, og de leveres til os på daglig basis.

Fisk handler vi lokalt i den fynske region - Vores og Deres garanti for en frisk fangst. Fiskene indkøbes efter behov hver dag.

Vi og vores Vinleverandør er i konstant dialog for at udvælge de bedste vine, fra de bedste distrikter, så de passer i en helhed til de retter vi har på menukortet.

Såvel Kokkene som vores altid tjenstvillige serveringspersonale har som deres ypperste mål, at give Dem en individuel service, som svarer til netop Deres ønsker.

Såfremt De måtte have yderligere spørgsmål, særlige ønsker, ris eller ros…

 

Stiller vi os til Deres rådighed!